Nieuw partnerschap met MENT TV.

We kunnen jullie sinds eind vorig jaar met trots vertellen dat wij een partnerschap zijn aangegaan met MENT TV, dé Vlaamse digitale televisiezender.

Zo waren we onder andere met onze O’live producten reeds aanwezig op het ’10 jaar Ment TV’-event in augustus 2021 in De Ouwe Hoeve in Sint-Martems-Latem waarbij de aanwezige topacteurs, -actrices, -zangers en -zangeressen genoten van een glaasje O’live.

Onze O’live producten waren ook te spotten in het programma ‘In bed met…’ waarbij presentatrice Celien Deloof enkele bekende vlamingen zoals onder andere topacteur Marijn Devalck uitnodigden om samen ‘in bed te duiken’ voor een goed gesprek. Aan het einde van het programma werd er een heerlijk slaapmutsje gedronken van, je raadt het al, O’live! De genodigde kreeg aan het einde ook een verrassende O’live cadeaubox mee naar huis.

Als kers op de taart waren we op 24 december live in de studio aanwezig op de MENT TV kerstspecial waarbij onze commercieel directeur Alain uitgebreid mocht vertellen over ons O’live verhaal en de studiogasten mocht trakteren op onze heerlijke O’live producten.

We kijken alvast uit naar wat deze samenwerking in de toekomst nog voor ons in petto heeft!